Werkwijze

Begeleiding met impact!
De trajecten zijn gebaseerd op de fundamentele overtuiging dat mensen alle potentiële middelen in zich hebben om te bereiken wat ze willen. Het ontwaken van deze potentie is een van de hogere ambities van mijn werkwijze. Door aanspraak te doen op jouw onbegrensde krachten kun je in je Licht stappen, je eigen plek innemen en zien wie je in werkelijkheid bent met al je mogelijkheden. Een eenmaal vergroot bewustzijn keert nooit terug naar het oude. Inzichten en veranderingen zijn blijvend en zijn een opstap naar verdere groei en ontwikkeling.
Jij bent veranderd omdat de inzichten uit jezelf zijn ontstaan. Niemand heeft ze je verteld!


Kennismaking

Mocht je interesse hebben in de begeleiding dan is er altijd eerst een wederzijdse kennismaking. Dit vrijblijvende gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Doel van het gesprek is het helder krijgen of je vraag geschikt is voor een traject bij mij en of jij je prettig voelt bij mijn werkwijze.


Aanpak

De aanpak is vanuit een holistisch en integraal perspectief en derhalve altijd maatwerk. Uitgangspunt en vertrekpunt is jouw huidige staat van ontwikkeling, vraagstelling en behoefte aan bewustwording en diepte. Daarbij is de kracht van het NU waarin verleden heden en toekomst samenkomen erg belangrijk.


Benadering

De benadering is ervaringsgericht en bestaat naast begeleiding uit zorgvuldig ontworpen ervaringsgerichte oefeningen en processen die als een spiegel dienen en diepgaande inzichten teweegbrengen.


Methoden - Processen

De eenvoud van de procedures die ik gebruik is in tegenspraak met de krachtige werking ervan. De kracht zit namelijk in de mate van aanwezigheid waarmee jij je verbind met de methoden. Ze zijn gebaseerd op universele principes en tijdloze kennis rondom menszijn, bewustwording en ontwikkeling.


Tijdspanne

De begeleiding is zo kort of zo lang als nodig blijkt. Als jij tevreden bent met het bereikte resultaat ronden we af en loop je zelfstandig verder.

error: De inhoud van deze pagina is beschermd